Τρίτη, 28 Μαΐου

Σχετικά με εμάς

Το BizNow.gr είναι αφιερωμένο στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, βάσει της λογικής «Disruption in Action». Επικεντρωμένο στον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, την προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, το BizNow.gr στοχεύει να αποτελέσει τη βασική πηγή γνώσης για ηγέτες, επιχειρηματίες και innovators που επιδιώκουν να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου. Και να το κάνουν αυτό άμεσα και με επιτυχία!

Οι εκδόσεις Smart Press έχουν πολυετή παρουσία στους χώρους που σχετίζονται με την τεχνολογία, αν και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς. Η εταιρεία έχει συνδέσει τη δυναμική της εκδοτική προσπάθεια με την εκπλήρωση του οράματός της για τη γνωριμία, την εξοικείωση και την εκπαίδευση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

Παράλληλα, στόχος της Smart Press είναι να συμβάλλει θετικά στη διαμόρφωση του νέου επιχειρηματικού τοπίου και στην προβολή της καινοτομίας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα έντυπα που εκδίδονται να αποτελούν «εργαλείο» στα χέρια των opinion leaders της αγοράς.

Μέσα από τις εκδοτικές δραστηριότητες, τη διαδικτυακή της παρουσία και φυσικά τις συνεδριακές εκδηλώσεις, σε Ελλάδα και Κύπρο, η Smart Press δικαίως θεωρείται από το σύνολο των παραγόντων της αγοράς, τους εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων, αλλά και την επιστημονική κοινότητα της χώρας, ως ένας από τους πλέον έγκυρους και καταξιωμένους φορείς ενημέρωσης της κοινής γνώμης σε θέματα που αφορούν στην Κοινωνία της Πληροφορίας και της Γνώσης.

 

Ταυτότητα

 

Εκδότης, Διαχειριστής & Διευθυντής: Κωνσταντίνος Νόστης

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κοτσακάς, c.kotsakas@smartpress.gr

Αρχισυντάκτης: Δημήτρης Θωμαδάκης, d.thomadakis@smartpress.gr

Συντάκτης: Ιωάννης Νεοκοσμίδης

Επικοινωνία με το Εμπορικό Τμήμα και τον Τομέα Διαφήμισης

 

Διεύθυνση Ανάπτυξης: Ειρήνη Νόστη, i.nosti@smartpress.gr

Content & Sales Coordinator: Έλλη Μαστρομανώλη, e.mastromanoli@smartpress.gr

Υπεύθυνος Διαφήμισης: Γιώργος Ιωσηφέλης, g.iosifelis@smartpress.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

Smart Press Εκδοτική – Διαφημιστική ΑΕ
ΑΦΜ: 099361838 / Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών
Διεύθυνση: Μάγερ 11, 10438, Αθήνα
Τηλ.: 210-5230000, 210-5201500
Email: smart@smartpress.gr